NetAdClick.commal a jó ügyért ismét: támogatjuk a felelős webshopokat!

Célunk, hogy a meglévő szakértelmünkkel hirdetőinknek és a felületeinket biztostó honlaptulajdonosoknak a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és emellett erőforrásainkat mozgósítani tudjuk a legfontosabb aktuális társadalmi ügyek kapcsán.
#banner #hirdetés #netadclick

Idén a NetAdClick.com csapatával elhatároztuk, hogy újfajta csomagajánlatokkal és társadalmi felelősségvállalási akciókkal bővítjük a tevékenységi körünket.
Hisszük, hogy a 3.500 weboldal partnerünkön keresztül elért több mint 4.800.000 ember felé történő kommunikációnk felelősséget is jelent számunkra: ez a kiterjedt hálózat a jó ügyekért is mozdítható!

Ennek keretében a ma legfontosabb társadalmi ügyben; a koronavírus terjedésének lassításában aktívan tevékenykedő webshopokat fogjuk segíteni!

 

Maradj otthon, rendel online!

Keressük azokat a cégeket, akik webshopjuk elindításával vagy fejlesztésével azért munkálkodnak, hogy az emberek vírus-okozta kényelmetlenségeit enyhítsék, és lehetővé tegyék számukra, hogy ne szenvedjenek hiányt semmilyen létszükségleti cikkből a társadalom iránti felelősségérzetük miatt.

Ha a céged

  1. emberi és/vagy állati élelmiszert,
  2. higiéniai termékeket,
  3. az otthoni munkavégzéshez vagy tanuláshoz nélkülözhetetlen irodaszereket és technikai (elektronikai) felszerelést

forgalmaz, akkor jelentkezz nálunk, hogy csatlakozni tudj a társadalmi edukációs kampányunkhoz!

 

A jó ügyért kiállva most spórolhatsz a reklámköltségeiden!

Jelentős, 30%-os hirdetési kedvezményt biztosítunk a márkádnak, emellett a saját „Maradj otthon, rendelj online!” kampányunk keretében a te segítséget nyújtó webshopodnak is külön figyelmet generálunk!

Csatlakozz hozzánk, hogy közösen adjuk át a legfontosabb társadalmi üzenetet:
mindenki, aki csak teheti, maradjon otthon! A részletekért keresd Bonczi Kata kolléganőnket
a sales@netadclick.com email címen keresztül!