Női portfólió

Érjen el hatékonyan bármilyen női célcsoportot a Netadclick hirdetési rendszerével! Portfóliónkban megtalálhatóak Magyarország leglátogatottabb női oldalai, amelyeken a hirdetését akár 2 800 000 főnek tudjuk egyidejűleg megjeleníteni.
#banner #netadclick

Mindegy, hogy divat, anyaság, ezotéria vagy épp konyhaművészet, a Netadclick partnerei között minden olyan magyar weboldalt megtalálunk, ami jelentős forgalmat bonyolítva nagy számú női látogatót vonz.

A diétaguru és a fitnessvilág segítségével az egészségtudatos, rendszeresen sportoló hölgyeket szólíthatjuk meg, akik érdeklődéssel fogadnak bármilyen új terméket vagy szolgáltatást, míg az ízesélet és a mit főzzünk ma? oldalakon a gasztronómia rajongói számára hirdethetünk.

Az eskuvotippek.hu ideális választás, hogy a nagy napjukat szervező fiatal pároknak mutassunk be bármilyen szolgáltatást, ami ebben segítheti őket. A randivonal.hu ezzel szemben arra nyújt lehetőséget, hogy a még párjukat kereső szingliket targetáljuk. Az ezoterikus.hu a lélek és spiritualitás kérdéseiről gondolkodó nők körében látogatott.

Az elle és a style.hu az urbánus, divattudatos hölgyeket szólítja meg, akik nyitottak az új trendek befogadására, míg az okosanyu, a csaladinet.hu, a felelős szülők iskolája és az imami.hu az anyukák és a családosok legfontosabb lelőhelye. A hazipatika.com-on hirdetve a betegségek megelőzésében segíthetjük a saját és gyermekük egészségére ügyelőket.

A femina.hu, a dívány és a női portál oldalakon bármilyen női célcsoportot érintő hirdetést közzé tehetünk, hiszen itt a szépségápolástól a receptekig, az utazástól a lakberendezésig mindent megtalálunk, ami egy nőt érdekelhet!

A Netadclick portfóliójában tehát minden fontos női téma és weboldal megtalálható. Velünk megéri női célcsoport számára hirdetni, és azt akár érdeklődési kör szerint tovább bontani – az elérés és kattintások száma garantált!

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.