Férfi portfólió

Hogyan lehet a leghatékonyabban megcélozni a férfi vásárlókat? A Netadclick hirdetési rendszerével! Portfóliónkban megtalálhatóak Magyarország leglátogatottabb férfi oldalai, amelyeken a hirdetését akár 2 800 000 főnek tudjuk egyidejűleg megjeleníteni.

A Netadclick partnerei között minden olyan magyar weboldalt megtalálunk, ami jelentős forgalmat bonyolítva nagy számú férfi látogatót vonz: ilyenek a férfi stílussal, a sporttal, hírekkel, férfias hobbikkal foglalkozó weboldalak.

A gamer.hu és a geeks.hu segítségével megszólíthatjuk a játékok világa és a technológia iránt lelkesedő férfi olvasókat, akik érdeklődéssel fordulnak az innovatív termékek és szolgáltatások felé. A menstyle.hu az urbánus, stílusos férfiakat targetálja, akik nyitottak az új trendek befogadására, míg a hasznalt-motor.hu a motorozás szerelmeseinek elérését teszi egyszerűvé.

A 24.hu, az Index, ATV, Hír TV, a mindenfriss.hu, a propeller.hu és a napi.hu a napi aktualitások, hírek lelkes követőinek gyűjtőhelye. A privátbankár, a portfolio és a pénzcentrum a gazdasági folyamatok, a tőzsde alakulása, a különböző befektetési lehetőségek iránt fogékony férfiakat segítenek elérni.

Az eskuvotippek.hu ideális választás, hogy a nagy napjukat szervező fiatal pároknak mutassunk be bármilyen szolgáltatást, ami ebben segítheti őket. A randivonal.hu ezzel szemben arra nyújt lehetőséget, hogy a még párjukat kereső szingliknek hirdessünk hatékonyan.

A Netadclick portfóliójában tehát minden fontos férfi téma és weboldal megtalálható. Velünk megéri férfi célcsoport számára hirdetni, és azt akár érdeklődési kör szerint tovább bontani – az elérés és kattintások száma garantált!

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.