Híroldalak portfólió

Érjen el hatékonyan bármilyen, hírek iránt érdeklődő célközönséget a Netadclick hirdetési rendszerével! Portfóliónkban megtalálhatóak Magyarország legismertebb híroldalai, amelyeken a hirdetését fix áron, licitmentesen tudjuk megjeleníteni.

Mindegy, hogy banki és gazdasági hírek, politika, bulvár, bűnügy vagy épp infotainment, a Netadclick partnerei között minden magyar weboldalt megtalálunk, amelyek a legfontosabb hazai és nemzetközi híreket szállítják.

Választékunkban lefedjük a teljes politikai palettát, rajta minden olyan oldallal, amely megkerülhetetlen a magyar hírpiacon. Ezek közé tartozik az Index és a 24.hu, amelyekről naponta százezrek tájékozódnak.

Hirdetőink számára elérhetők olyan jelentős követettségű hírgyűjtő portálok is, mint a propeller.hu, az eloben.hu, a mindenfriss.hu vagy a napi.hu. Partnereink az ATV és a Hír TV is, amelyek online élő adását ezrek követik.

A pénzügyi, gazdasági híreket bújó vállalkozókat és felsővezetőket könnyen elérjük, ha a portfolio.hu, a cegmenedzseles.hu vagy az önadózó felületein hirdetünk, míg a bankárok, üzletemberek és befektetők megszólítására a pénzcentrum.hu, a gazdaságportál vagy a privátbankár lehet a legalkalmasabb.

A Netadclick portfóliójában tehát minden hírfogyasztó számára fontos téma és weboldal megtalálható. Velünk megéri a rendszeresen tájékozódó, közélet iránt érdeklődő olvasó számára hirdetni, és a célcsoportot akár érdeklődési kör szerint tovább bontani – az elérés és kattintások száma garantált!

 

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.