Életmód portfólió

Érjen el bármilyen, életmód-témák iránt érdeklődő célcsoportot a Netadclick hirdetési rendszerével! Portfóliónkban szerepelnek Magyarország leglátogatottabb életmód-oldalai, amelyeken a hirdetését fix áron, licitmentesen tudjuk megjeleníteni.

Mindegy, hogy főzés, divat, ezotéria vagy anyaság, a Netadclick partnerei között minden életstílussal foglalkozó oldalt megtalálunk.

A femina.hu és a dívány.hu olyan népszerű női témákkal foglalkoznak, mint a gyermekvállalás, a szépség és a párkapcsolatok. A divatrajongók az elle és a lifestyle.hu gyakori látogatói, míg a spiritualitás iránt fogékony olvasók kattintásait az ezoterikus.hu-n vonzhatjuk be.

Kifejezetten a sütés-főzés szerelmeseit szólítja meg a mit főzzünk ma? és az ízesélet gasztrobarangoló, ahol a konyhában otthonosan mozgó nők és férfiak részére hirdethetünk hatékonyan.

A rendszeres edzés és diéta hívei a diétaguru és fitnessvilág, az egészségükre tudatosan ügyelők pedig a házipatika hirdetéseit böngészik nap mint nap.

Ha a célcsoportunk tagjai túlnyomórészt férfiak, a legmodernebb technológiai újdonságokat bemutató geeks.hu, vagy a hasznalt-motor.hu oldalakon érhetjük el őket.

A Netadclick portfóliójában tehát minden, az életmód kategóriába sorolható weboldal megtalálható. Velünk megéri a divat, konyhaművészet, lakberendezés és számos más téma rajongóinak hirdetni – az elérés és kattintások száma garantált!

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.