Egyedülálló hirdetési rendszer

A NetAdClick 2009-ben azért jött létre, hogy egy megbízható alternatívát jelentsen az online hirdetni vágyók számára.
#banner #hirdetés #netadclick

Észrevettük, hogy a meglévő hirdetési rendszerek nem támogatják megfelelően a hirdetők igényeit. A túlságosan bonyolult licitrendszerekben nem is biztos, hogy a reklám megjelenik a kívánt helyen, miközben az árak az egekbe szökhetnek a versenytársak tevékenysége miatt.

Ezzel szemben zárt rendszerünk segítségével a legnagyobb hazai portálokon fix és ésszerű áron tud megjelenni vállalkozása! Legnépszerűbb hirdetési partnereink között megtalálható szinte az összes nagyobb portál, mint az Index, a Femina, a Dívány, Port.hu, 24.hu, Atv.hu, Hírtv.hu, NLC.hu, Nosalty.hu, valamint további 3500 oldal, melyek biztosan lefedik célközönségét.

 

Egyszerűbb és sikeresebb a NetAdClickkel az online reklámozás

A NetAdClick egyedülálló célzási rendszere képes olyan cikkek környezetében megjeleníteni a hirdetését, amelyek tematikája megegyezik a termékével, így jóval nagyobb eséllyel generál vásárlást, mint a céltalanul elhelyezett reklám. Részben az ilyen jellegű optimalizálás miatt tudunk garanciát vállalni a kívánt számú érdeklődő átirányítására honlapjára. A Netadclick rendszerének köszönhetően egyidőben kedvezőbb áron és több helyen tudja elhelyezni hirdetését, a kampányindítás nem igényel előzetes egyeztetéseket mint a sales house-ok vagy a kiadók esetében.

 

Pontos elszámolás!

Szintén egyedülálló, hogy a NetAdClick csak a releváns időt az oldalon töltő vendégeket számolja el, a pár másodperces látogatásokat nem vesszük figyelembe. Mindezt úgy érjük el, hogy igény szerint elhelyezzük az ügyfél oldalában a NetAdClick mérőkódját, amivel tovább tudjuk optimalizálni a hirdető kampányát.

 

Hirdetési rendszerünket kkv-k is igénybe vehetik!

Ezen felül természetesen minden manapság alapvetőnek számító szűrést is biztosítunk hirdetési elképzeléseihez, mint az életkor vagy földrajzi elhelyezkedés szerinti célzás, amivel a lokális rendezvények, szolgáltatások vagy boltok is sikeresen promótálhatóak. Megoldásainkat akár kisebb kkv-k is nyugodtan igénybe vehetik, hiszen egy több hetes kampány, amely már komoly megtérülést hozhat, néhány százezer forinttól elérhető.

 

Emberi intelligencia a NetAdClick reklámjainak szolgálatában

A legtöbb konkurensünktől eltérően nálunk nem nélkülözi az emberi felügyeletet a rendszer. Egy kampánymenedzser napi szinten követi hirdetésének alakulását, aki felhasználja a 10 éves működésünk alatt több mint 8200 kampány során szerzett tapasztalatunkat.

Lényeges itt ismét kiemelni, hogy az optimalizálás során a megjelenés helyét, idejét nem korlátozza semmi más, csak az elért eredmények befolyásolják, azaz ezek nem függenek sem licittől, sem más hirdetésektől!

 

A magyarországi netezők közel kétharmadát elérjük!

Mivel a rendszer képes 4,5-5 millió egyedi látogatót elérni havonta, akár több alkalommal is, ideális a NetAdClick rendszere országos kampányok lebonyolítására. A komoly merítés – hazánkban nagyjából 7,5 millióan neteznek – a pontos célzással kombinálva ugyanakkor már nemcsak a legnagyobbak számára lehet hatásos, hanem akár a KKV-k számára is ideális.

 

Reklámozás több csatornán

Az említett előnyök mellett ugyanakkor azt valljuk, hogy a többcsatornás marketing a leghatékonyabb, az egyes rendszerek együttes használata hozza a legjobb eredményeket, hiszen ezek fokozzák egymás hatását, épp emiatt ajánlunk mi is egyéb eszközöket is ügyfeleinknek. Ilyen például a content marketing és PR szolgáltatásunk.