Családi portfólió

Ha az Ön cége számára a legfontosabb a családok, családos emberek elérése, erre kitűnő lehetőséget nyújt a Netadclick hirdetési rendszere! Portfóliónkban megtalálhatóak Magyarország leglátogatottabb családi oldalai, amelyeken a hirdetését fix áron, licitmentesen tudjuk megjeleníteni.
#banner #netadclick

A Netadclick partnerei között minden olyan magyar weboldalt megtalálunk, ami jelentős forgalmat bonyolítva nagyszámú családos látogatót vonz: ilyenek az egészségügyi, anyasággal és gyermekneveléssel, vagy épp a különböző szabadidős tevékenységekkel foglalkozó weboldalak.

A hazipatika.hu gyakran látogatott az egészségtudatos, maguk és családjuk jóllétére odafigyelő szülők körében, de a felelős szülők iskolája is vonzza azokat, akik saját és gyermekeik életét igyekeznek a lehető legjobbá tenni.

Az okosanyu, az imami.hu az édesanyák számára fontos információs forrás, így itt eredményesen hirdethet meg bármilyen gyerekek vagy anyukák számára szóló terméket vagy szolgáltatást. A femina.hu, a dívány és a női portál ezzel szemben a női témák széles palettáját lefedi, köztük az anyasággal és családokkal kapcsolatos témaköröket is.

A főzésben jeleskedni vágyókat elérhetjük az ízes élet, a mit főzzünk ma? vagy a diétaguru weboldalakon, míg az eskuvotippek.hu által a nagy napjukat szervező fiatal pároknak mutathatunk be bármilyen szolgáltatást, ami ebben segítheti őket. A csaladinet.hu pedig kiváló választás, ha bármilyen, a családosoknak szóló terméket vagy szolgáltatást szeretnénk szélesebb körben népszerűsíteni.

A Netadclick portfóliójában tehát minden fontos családi téma és weboldal megtalálható. Velünk megéri családi célcsoport számára hirdetni, és azt akár érdeklődési kör szerint tovább bontani – az elérés és kattintások száma garantált!

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.