B2B portfólió

Érjen el hatékonyan bármilyen b2b célcsoportot a Netadclick hirdetési rendszerével! Portfóliónkban megtalálhatóak Magyarország leglátogatottabb üzleti oldalai, amelyeken a hirdetését fix áron, licitmentesen tudjuk megjeleníteni.

Mindegy, hogy bank és gazdaság, HR vagy épp napi aktualitások, a Netadclick partnerei között minden olyan magyar weboldalt megtalálunk, ami jelentős forgalmat bonyolítva nagy számú üzleti látogatót vonz.

A 24.hu, az Index, a napi.hu, a propeller.hu, az ATV illetve a Hír Tv a híreket aktívan követő vállalkozói réteg körében is sűrűn látogatott.

A gazdasági- és bankhírek, a tőzsde napi alakulása iránt érdeklődő üzletembereket könnyedén elérhetjük a portfolio.hu, a gazdasági portál, a  pénzcentrum és a privátbankár biztosította hirdetési felületeken.

A HRClub.hu és a HR portal a HR-szakemberek kattintásait vonzhatja az Ön oldalára. Az önadózón az adózási és munkajogi kérdésekben érintett vállalkozók, míg a cégmenedzselés portálon a cégvezetők számára hirdethet eredményesen.

A Netadclick portfóliójában tehát minden üzletemberek számára fontos téma és weboldal megtalálható. Velünk megéri üzletvezetői, cégvezetői célcsoport számára hirdetni, és azt akár érdeklődési kör szerint tovább bontani – az elérés és kattintások száma garantált!

További részletek a hirdetési lehetőségekről ide kattintva érhetőek el.